torstai 26. huhtikuuta 2018

86 Lisäys AT&T

Jenkkilässä on tapana raportoida tuloksista pörssipäivän jälkeen. Berkshire Hathaway pistää vielä paremmaksi: sen tulosjulkistukset tapahtuvat lauantaisin, joten sijoittajat saavat sulatella sitä pari yötä ennen pörssikaupan alkua. Eilisen Nokian tulosjulkistuksen ja pörssipäivän jälkeen voisin kannattaa tällaista systeemiä meidänkin yhtiöille.

Toissapäiväinen tulosjulkistus sai AT&T:n kurssin notkahtamaan eilen.

26.4.2018 Osto AT&T 40 kpl á $33,45, yhteensä $1338,18 (~1104 eur, sis. kulut)

Nyt AT&T:tä löytyy salkusta 80 kappaletta keskihinnalla $33,33. Osinko suhteessa hankintahintaan (YOC) tällä hetkellä tasan 6%. AT&T jakaa hyvää osinkoa, joskin viime vuosina osinko on noussut vain pari prosenttia vuodessa. Nousevaa osinko on kuitenkin ollut tarjolla yli 30 vuotta. Tämä tuo hyvin perspektiiviä yhtiön laatuun, onhan tuohon 30 vuoteen mahtunut yhtä jos toista kriisiä.

Salkussa on puolenkymmentä yhtiötä, joita omistan noin tuhannen euron edestä. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada tällaisia omistuksia tuplattua, ja tämänkertainen osto oli linjassa tämän strategian kanssa.

Salkussa on muuten tapahtunut lähinnä osinkojen ropinaa tasaiseen tahtiin. Tämän vuoden brutto-osinkoennuste on 2200 euroa, millä kuittaisin ainakin yhden kuukauden vapaaherruuden. Hiljaa hyvä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti